Какви секс пози треба да пробате додека сте во само-изолација со партнер/ка?


Една неодамнешна анкета откри дека 27 проценти од Британците сакаат да го искористат своето време во карантин за да „имаат повеќе секс“.

И сега ја имате перфектната шанса.

Само затоа што сакате да ги избегнете бактериите, не значи дека не можете да имате и малку врела акција со вашиот партнер.

Corona-cowgirl

Најдобриот дел од оваа сех поза е тоа што обезбедува длабока пенетрација, но не бара премногу акробатика во спалната соба и целосно сте заштитени од преносливи бактерии.

Covid-69
Можеби сте во каraнтин, но тоа не значи дека не можете да имате жешка акција во спалната соба.

Повеќето луѓе знаат за половата положба „69“, но дали сте слушнале за новиот сензуален стил во градот?

Covid-69 е нова варијанта на пријатниот класик, бидејќи се фокусира на давање на една личност време од нивниот живот.

„Давателот“ може да има целосен пристап до сè што сакаат да истражуваат, додека „примачот“ лежи назад и ужива во сензациите.

The Sanitiser Pump

Ако сакате нешто авантуристичко ова е позата за вас,оваа позиција е малку незгодна но финалниот резултат прави чуда.

За да ја усовршите позицијата, легнете на грб со кренати нозе и свиткани, така што глуждовите ви се повлечени кон главата.

Вашиот врат може да добие грч во оваа сексуална позиција, но се вели дека овој потег вреди за одличните сензации, а напливот на крв во главата може да го зголеми завршното чуство.

Quarantine quickie


Оваа брза сексуална позиција е токму она што ви треба пред да го земете работниот лаптоп наутро. Која е најдобрата работа за да не мора да патувате на работа? Повеќе време во кревет наутро секако! Пред да се упатите кон работниот компјутер, можеби ќе сакате да го започнете денот како што треба. Кој рече дека карантинот треба да биде здодевно?

The VaVaVaccine


Позицијата на VaVaVaccine ја става жената цврсто на возачкото седиште и прави да се чувствува како да е на врвот на светот. Време е да ја преземете контролата во спалната соба и да се ставите на возачкото седиште.


За да го совладате овој потег, нека легне вашиот маж на грб. Додека сте на врвот, можете да ги контролирате пенетрацијата, брзината и привлечувањето по ваш вкус.

The Masked Zinger

“Doggy” може да биде испробан и тестиран класик, но совршен е за да се избегне контакт од уста до уста, ако сакате.

Оваа поза овозможува длабока пенетрација, обезбедувајќи силно задоволство додека го стимулира вашиот g-spot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *