(ВИДЕО)Милан Калиниќ: „За*бете ги тие семејни идили, еве ви реална приказна од самоизолација, короно спасувај“

Српскиот актер и водител, Милан Калиниќ, на својот Инстаграм профил објави видео каде вежба математика со својот син, кој прилично го изнервирал, бидејќи не успеал да ги совлада основните математички задачи.

„За*бете ги тие семејни идили, еве ви реална приказна од самоизолација, короно спасувај“, напишал актерот.

Сето ова го снимила сопругата на Калиниќ, на која целата ситуација ѝ била урнебесна, но ја искористила приликата да го предупреди сопругот да не биде толку строг додека учи со синот.

фото и видео: Инстаграм Милан Калиниќ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *