Како да го одржувате вашето тело во домашни услови ?


Студентска естeтика, позната и како Меријн Шобер, е квалификуван личен тренер, тренер на Интернет, спонзориран спортист, претприемач, персонален тренер на селебрити личности од Холандија. За време на неговите рани тинејџерски години, Мерихн следеше совети од т.н. списанија за фитнес и гуруа за фитнес. Ова го остави незадоволен од неговата телесна состојба додека се бореше да направи голем напредок во теретаната. Како резултат, тој имаше мала самодоверба – негативно влијае на неговиот живот. Сепак, Меријн наскоро успеа да го стави сето ова во минатото. По безброј часови на истражување, Меријн започна да добива одлична телесна форма. По постигнувањето на сопствените фитнес цели, Меријн реши да им помогне на другите да го постигнат истото – ова е кога го постави својот бизнис на тренинг преку Интернет. Во следното видео тој образложува како да вежбате во домашни услови без употреба на било каква опрема :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *