Галерија познати личности позитивни на коронавирус.

Селебрити личности позитивни на новиот коронавирус има во сите области почнувајќи од спортот,музиката,политика и филмската режија.Некои од нив веста ја споделија на социјалните мрежи како што е Инстаграм.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *