Видео: Како изгледа тестирањето за коронавирус

34-годишната руска тенисерка Светлана Кузњецова открива преку видео на социјалната мрежа Инстаграм како се врши тестирањето за коронавирус.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *