Прва средба на дедо и внук во време на коронавирус

Фотографија на дедо и внук и нивната прва средба предизвика многу реакции ширум светот,а им се допаднала на над 700.000 луѓе, а ја споделиле околу 90 илјади луѓе.

Таткото Мајкл Галакор сакал својот син да го запознае со својот дедо, но поради коронавирусот средбата морала да се реалириза преку прозорец.

Оваа сцена ја доловила сестрата на Мајкл , Ема и фотографијата ја споделила на социјалната мрежа Твитер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *