Хајди Клум и Том Каулиц со сериозна настинка,по пристигнување на резултатите од тестот за коронавирус…

Како и многубројни светски и домашни ѕвезди, пејачката се наоѓа во самоизолација па открила со што се забавува во овој период.

Резултатите кои ги добиле биле негативни, а Хајди преку Инстаграм објасни сè.

„Многу сум подобро, ви благодарам. Имав само силна настинка од која сè уште се опоравувам. Ви испраќам многу љубов на сите“, напиша Хајди на својот Инстаграм профил.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *