Марко Поло историска драма со секс и војни – предлог серија за овој викенд

Додека Европа тони во средновековна црковна догма на другиот крај на светот Кина живее во слобода, економски просперитет и куктурен процут но и опасноста која се надвила од експанзијата на Монголија. Оваа серија изобилува со секс сцени почнувајки од царските дворци полни со конкубини па се до љубовните враки на ликовите полни со страст. Ви презентираме пет сцени полни со страст, еротика, разврат и блуд

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *