Бандани и хотелски сметки во сопственост на Тупак на аукција


Кон крајот на 2019 година, Gotta Have Rock and Roll ја започна Аукцијата „Rock & Roll Pop“, во која беа опфатени огромна низа на колекционерски меморијали од уметници во кои беа вклучени Мајкл acksексон, Лил Ким, Битлси и Банкси. Продажбата сега доби свежи предмети, вклучително и седум нови парчиња на Тупак.

Често се гледа како носи една од неговите многубројни бандани, облеката по избор на Тупак стана потпис на најразлични производи, со што двата примери ги вклучија и накитта на колекциите на круната. Овозможено од „многу близок семеен пријател на„ Тупак “, сината претходно врзана и не врзаната црвена опција се при рака, секоја проценка дека ќе се продава за 2.000 долари до 4,000 долари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *