Pop Smoke & Quavo во Париз за песната “Shake The Room” визуелна продукција на Off-White™


Откако се приближува лансирањето на Off-White ™ Меѓународното студио за производство на рап видео, визуелно за Pop Smoke и Quavo „Shake The Room“ траката штотуку е објавена. Служејќи како инаугуративен проект целосно произведен од платформата за производство на музичко видео Вирџил Аблох, визуелниот ја турка траката од албумот на починатиот рапер од Бруклин, “Meet The Woo 2” албумот.


Снимено по презентацијата на новата линија на Off-White ™ за есен / зима 2020, Pop Smoke и Quavo се гледа како го превземаат Париз. Облечени во најновата линија на Off-White,, видеото комбинира клипови со мала и голема резолуција со брзи намалувања и незгодни уредувања. За да се заокружи постхумното ослободување, на крајот е вклучен момент на молчење во чест на прерано починатиот млад рапер од Бруклин „Pop Smoke“.

View this post on Instagram

@realpopsmoke @quavohuncho

A post shared by Off-White™ Rap Video Studio (@off___white___rap___production) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *