Грег Дусет, 40-годишен бодибилдер со гинисов рекорд објаснува како да ја зачувате вашата мускулна маса

Грег Дусет објаснува како да ја задржите вашата мускулна маса и останете активни за време на оваа светска здраствена криза, ви препорачуваме да го погледнете неговото видео:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *