Поглед во внатрешноста на новиот пентхаус на Дејвид Бекам во Мајами


Дејвид Бекам знае како да ужива во животот и со нето вредност од неверојатни 450 милиони американски долари, навистина нема причина да се воздржи. Играчот од средниот ред на Мајами штотуку инвестираше во луксузно куќиште со пентхаус во Мајами во резиденцијата One Thousand Museum дизајнирана од Заха Хадид.


Сместено во центарот на Мајами, просторот се протега на 1.000 м2 и нуди панорамски поглед на целиот град од 200 метри над земја. Неговите ултра модерни ентериери опфаќаат чисти бели геометриски структури во комбинација со сјајни црни подови, концептуални зелени градини и масивни прозорци за отворена атмосфера. Просторот содржи пет спални соби, шест купатила, теретана, тераса од 100 м2 и пријатен домашен театар. Според изворите, пентхаусот бил продаден приближно 20 милиони американски долари, инвестиција што му овозможува на семејството да остане во градот во кој сега игра Бекам.

Прегледајте низ галеријата за да го погледнете новиот пентхаус на Дејвид Бекам, дизајниран од Заха Хадид, во Мајами.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *