Дрејк дава турнеја низ неговата куќа во новото музичко видео за песната “Toosie Slide”


Откако најавуваше претходно оваа недела, Дрејк сега го објави својот последен сингл „Toosie Slide“. Песната веќе стана вирална на социјалната мрежа TikTok и многу корисници на истата направија видео на оваа песна.Во оваа песна Дрејк дава инструкции како да се игра на познатиот стил инфлуенсиран од социјалниот-медиа инфлуенцер од Аталанта Toosie.

Дрејк исто така објави карантин визуелно видео во центарот на турнејата низ неговата куќа во Торонто за да ја придружува премиерата на песната. Започнувајќи со сцени на изолација низ Торонто, музичкото видео го претставува Дрејк облечен во колекцијата на Раф Симонс „Riot Riot Riot“ Bomber и Nike опрема за ладно време. Како што ќе се појави песната, ќе ги разгледаме раскошните стилови на домот на канадскиот уметник и неговото преземање на слајдот на Toosie. По брз преглед низ палатата, Дрејк завршува надвор и го активира големиот огномет прикажан и од птичја перспектива.

View this post on Instagram

THURSDAY @ MIDNIGHT @toosie @ozmusiqe

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *