visvim со голема торба за во маркет со цена од $1,380 амерички долари


Достапно и во средна големина за $793 амерички долари.


Јапонската марка visvim ја објави својата последна торба, овој пат доаѓа како торбичка наменета да ги придружува купувачите во трчање по супермаркети наместо користење пластични кеси за еднократна употреба.


Носителот, насловен како „Пазар торба“ (L), е прилично неосетлив по дизајн и форма; торбата со двојна рачка пристигнува во правоаголна форма со должина од 71,5 см и ширина од 40 см, со експанзиско куќиште во форма на хармоника, за да се зголеми внатрешниот простор. Неговата конструкција и дизајн може да бидат изненадувачки, но материјалот може да биде шок, бидејќи тоталот е составен од 100% кожа од јагнешко месо и се произведува во Франција. Ознака visvim со мал дизајн – исто така изработена од кожа – се наоѓа како го украсува работ на отворот на торбата, додека суптилни детали со печат на рацете го украсуваат долниот лев агол. Слично стилизирана верзија на средна (M) верзија е исто така достапна, со помали димензии 53x30cm, соодветно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *