Виргил Аблох разговара за претстојните проекти на Nike


Виргил Аблох неодамна излезе на Twitter за да ги праша фановите што сакаат да видат од неговото тековно партнерство со Nike.


Ги поттикнуваше неговите следбеници со твит едноставно велејќи: „Има еден празен лист хартија пред мене. Која зона на Nike треба да направам следно? “ го започна разговорот. Усогласувајќи се со пораките што ги добил, Виргил истакна дека сака да постави центарот на вниманието на некои силуети на OG Swoosh. Нагласувајќи ги моделите како Nike Ndestrukt и „ Air Rift “ додека тој се поминуваше низ твитови од фановите. Мултидисциплинарната креативност исто така забележа дека работи на оригинална силуета за да оди заедно со повеќе премислувања на класичните модели на обувки на Nike. Заокружувајќи го разговорот, Виргил уште еднаш го отвори подот со твитот прашувајќи дали има спортски жанрови што би можел да ги заборави.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *