Netflix и Instagram се здружија за дискусија во живо на темата само-грижа за време на COVID-19

Со присуство на младите актери Caleb McLaughlin, Noah Centineo, Lana Condor и многу други.


Во надеж дека ќе ја поддржи својата помлада публика за време на социјалното дистанцирање во овој период на COVID-19, Netflix се здружи со Instagram во новата серија за разговори во живо наречена Wanna Talk About It ?, фокусирајќи се на менталното здравје и само-грижата.


Серијата ќе има постава од актери од ревии во младиот жанр за возрасни на платформата за стриминг, вклучувајќи starsвезди како Caleb McLaughlin од Stranger Things, Noah Centineo и Lana Condor од To All the Boys I’ve Loved Before, Jerry Harris од Cheer, Joey King од The Kissing Booth, и Alisha Boe и Ross Butler од 13 Reasons Why. На нив ќе им се придружат експерти од различни организации за ментално здравје како Национална алијанса за ментално заболување, ментално здравје Америка, The Trevor Project и Crisis Text Line и ќе се фокусираат на теми кои се движат од справување со вознемиреност до справување со несоница.

За сите заинтересирани, ‚‚Сакаш да зборуваш за тоа?“ ќе се емитува на акаунтот на Netflix на Instagram неделно во четврток 7 p.m. и ќе трае до Мај 14.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *