Polo Ralph Lauren FW20 го продолжува своето кинематско наследство


Додека постојаната пандемија на коронавирус ги смири плановите за модната ревија на Polo Ralph Lauren, есента 2020 година, таа не ја спречи компанијата инјектирана од Америка да го достави сезонскиот изглед на Polo Ralph Lauren. Во новиот изглед кој ја истакнува својата колекција FW20, славниот отпечаток од машка облека продолжува да го прикажува иконо-кинематското преземање на сартријалот.

Најновиот прирачник за рекламирање на марката останува засаден од обични кожни бродарки, елегантни кондури, и чизми за пешачење, привлекувајќи внимание на сè, од костумите на три парчиња херингбон на Гетсбеск до класичната алпска облека од 1970-тите. Останувајќи му верен на тесното кроење на сопствената гардероба на Лорен, во колекцијата се гледаат тенки панталони од волна што се поставени заедно со варсибилни јакни и јакни со сјајни стилови на облека.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *