Официјален изглед на новиот Моторола мобилен телефон


После големата најава и неофицијалните информации, најновиот преклопен паметен телефон Razr е конечно достапен во руменило златна боја. Moto Razr, кој првично беше oригинално претставен во црна боја, е предвидено да излезе во златна боја по информациите во февруари, што навести дека ќе пристигне.


Новиот Blush Gold Moto Razr изгледа точно како што се појави во неговите неофицијални слики, и иако колоритот е поврат на стариот Motorola Razr2 V8 Gold, тој не е приближно ист. Како што стои, сепак, ова го означува првиот златен паметен телефон со преклопен екран. Moto Razr сè уште го задржува својот процесор Snapdragon 710, 6 GB RAM меморија и 128 GB внатрешно складирање. Телефонот има и предна камера од 16MP, f / 1.7 со режим Night Vision, внатрешна камера од 5 MP, и батерија од 2510mAh.


Купете го ексклузивниот Verizon Moto Razr денес на веб-страницата на Motorola за 1.500 УСД.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *