Новото возило на Tesla редизајнирано во кампер

Футуристичкиот стил на Елон Муска, Тесла Кибертрак, беше редизајнирана во нова идеја за слика што го прави пикапот како кампер. Сликата е изработена од корисник наречен Joeguy07 од форумот „Сопственици на клубовите Cybertruck Owners Club“, кој го прикажува аголното електрично возило со ново куќиште во кампинг стил.


Изведувачите ги следат острите агли кои се наоѓаат околу Tesla Cybertruck, со дадени поени и врвови додаваат висина и во соло и во дуо-понудите. Дизајнот има и кабини за прозорци во вистински стил на кампер, но уште еднаш го следи футуристичкиот јазик за дизајн на оригиналниот камион.


Се очекува Tesla да го објави својот Cybertruck некаде следната година, со цени од 39.900 американски долари. За сега, разгледајте го Cybertruck на Тesla Reimagined како спиења во стил на Camper погоре, или решете се за нешто помало, како што е верзијата за автомобили Hot Wheels R / C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *