Saint Laurent со мала чанта од $850

Saint Laurent објави црн ранец Теди направен од кожа од јагнешки патент. Делото служи како луксузно преземање на традиционалната торба на спортска облека, во која има врвни материјали во и надвор.


Парчето дизајнирано на Ентони Вакарело има прилагодливи ленти за врзување на кожа кои се стегаат за да ја обезбедат торбата на врвот. На предната страна е прикажан печат со логото од сребро за да се истакне брендирањето на куќата, додека црните метални кухи на дното на торбата го заокружуваат дизајнот на надворешноста.


Во внатрешноста на раскошниот ранец, ќе најдете патент торбичка што е завршена со кожна плакета марка Saint Laurent. Торбата е со големина од 14,5 ”во должина од 16,5” во висина, е направена во Италија и се продава за 850 УСД. Погледнете подетално на црниот ранец на Saint Laurent во галеријата погоре и набавете си еден за себе кај стоковните куќи, како што е SSENSE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *