Netflix препораки, исполнете го вашето време

Живееме во ерата на дигиталниот свет и секоја содржина може да биде достапна и пренесувана од секој дел на светот директно во нашиот дом – без територијални граници. Имате многу опции, но не можете да одлучите што да гледате?

Ние сакавме да ви помогнеме, па затоа решивме да ги споделиме најдобрите ТВ серии снимени во различни земји на различни јазици. Уживајте!

1.„Куќа од хартија“ (La Casa de Papel/Money Heist)

2. Elite

3. Peaky Blinders

4. Lucifer

5. Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

6. Top Boy

7. Narcos

8. Prison Break

9. Suits

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *