Која е најбараната и најпозната дадилка во светот?

По планетарниот успех на документарната серија „Tiger King“, на почетокот на оваа седмица објавена беше нова епизода, а луѓето најмногу ги интересираше како новиот сопственик на зоолошката градина се снаоѓа во улогата на татко и каква е дадилката на детето.

Џеф Лоу, кој ја ‘наследил’ зоолошката градина на озлогласениот Џо, стана интернет сензација поради датилката која што ја ангажирал, иако покрај себе има млада сопруга.

Тој сакал дадилката да биде згодна и провокативна. Каква што барал – таква нашол.

Џеф и неговата сопруга Лаирен ја ангажирале Маша Дидук за да се грижи за нивното бебе.

Водителот на новата епизода од документарната серија го прашал Џеф каква е Маша, а тој одговорил: „Одлична. Многу е секси“.

Корисниците на социјалните мрежи веднаш ја нашле Маша на Инстаграм и откриле дека ‘станува збор за дадилка која што со сигурност може да ви го украде сопругот’, судејќи по нејзиниот профил.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *