#FollowMe во време на Корона вирусот – како изгледа овај предизвик од дома?

Сигурно се сеќавате на предизвикот Follow Me што го прославија инфлуенсерите.

Предизвикот го започнаа еден фотограф и неговата девојка, уште во 2012-та година, со фотографии од нивните патувања.

Но, бидејќи времињата се сменија и сите „патуваме“ само до кујната и назад, интернет корисниците решија да го адаптираат и предизвикот.

Па сега, наместо фотографии од луѓе фатени за рака на егзотична дестинација, на Instagram се споделуваат „Follow Me“ фотографии со секојдневни активности – готвење, чистење, седење по дома …

Погледнете дел од најдобрите фотки:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *