Саша Ковачевиќ со концерт во живо во празниот Белград

Во понеделникот Жељко Јоксимовиќ ги забавуваше Србите, но и фановите од регионот, додека се во карантин, а денес Саша одржува концерт во живо во празниот Белград.

Како дел од проектот „Белград победува“ во организација на градот, музичките имиња имаат концерти пред Собранието за време на полициски час, следејќи ги препораките за заштита.

Неодамна фановите имаа можност да уживаат во концертот на Јоксимовиќ, а денес Саша ги забавува фановите кои од дома го следат во живо.

Уживајте:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *