Хотели ширум светот ја споделуваат глетката од нивните прозорци (фото)

Гледајќи ги овие неверојатни, магични пејзажи кои го одземаат здивот, дефинитивно ќе се почувствуваме како да преминуваме пустина без капка вода. Сепак, останува надежта дека многу наскоро ќе се сместиме во прекрасен хотел и ќе уживаме покрај море, планина, океан, езеро…

Ни останува само да воздивнеме со копнеж:

Camp Long Creek at Big Cedar Lodge, САД

The Prince Waikiki, Хонолулу

Turneffe Island Resort, Белизе

Banyan Tree Mayakoba, Мексико

Ocean House, Род Ајленд

Tierra Patagonia Adventure Spa Hotel, Чиле

The Moorings, Британски Девствени Острови

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *