Фотографии што ќе ве зачудат : Највисокото куче на светот, морков од 1.5 килограми

Од џиновска јагода и џиновски авион до човек од 215 сантиметри стиснат во седиште од економска класа – чудни сцени од светот.

Во светот понекогаш гледаме работи што нѐ оставаат вчудовидени.

Без разлика дали станува збор за големината или уникатноста во некој друг поглед, тоа се глетки што се паметат.

Кога различноста во светот е видлива со голо око:

Зевс – највисокото куче на светот кое некогаш живеело.

Маж висок 215 сантиметри во економска класа во авион.

„Во детството јас и брат ми добивме исти мечиња, но јас си играв малку подолго со моето.“

„Симнав 30 килограми и си ги средив забите.“

Орелот не е толку мал како што изгледа на небото.

Крзно на мачка во лето vs. крзно во зима.

Еден од најголемите авиони на светот во споредба со вообичаените авиони.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *