3 предлози за домашен тренинг – од 10, 20 или 30 минути (видео)

Време е да се прилагодиме на тоа што е – и да почнеме да размислуваме како ефективно да го пополниме времето дома.

Тоа што не треба да излегувате доколку не е неопходно или да отидете во теретана или на вообичаениот тренинг, не би требало да значи дека ќе накачите многу килограми баш сега кога времето се стоплува.

Искусните фитнес инструктори имаат снимено многу онлајн верзии за домашни тренинзи за кои не ви треба посебна опрема.

Ваше е да одберете колку време сакате да посвеетите на вежбање – 10, 20 или 30 минути и да почнете:

10-минутен тренинг

20-минутен тренинг

30-минутен тренинг

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *