Фото водич: Најдобрите секс пози за постигнување жежок, женски оргазам (18+)

Ни претстои продолжен, празничен викенд. Доколку може да украдете малку слободно време подалеку од сите останати, ви препорачуваме да испробате неколку интересни положби за постигнување на вртоглав оргазам.

Жените се малку поспецифични кога станува збор за сексуалната кулминација, па време е да им се посветите онака како што заслужуваат. И секако, да уживате:

Najdobrite-seksualni-pozicii-za-zezok-zenski-orgazam (1).jpg
Najdobrite-seksualni-pozicii-za-zezok-zenski-orgazam (2).jpg
Najdobrite-seksualni-pozicii-za-zezok-zenski-orgazam (3).jpg
Najdobrite-seksualni-pozicii-za-zezok-zenski-orgazam (4).jpg
Najdobrite-seksualni-pozicii-za-zezok-zenski-orgazam (5).jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *