11 кратки правила за првиот секс во врската + 7 секс пози

Не ги споменувајте поранешните партнери. Не се оптоварувајте дали ќе доживеете оргазам…

11-kratki-pravila-za-seks-so-nov-partner-01.jpg

Оние кои од неодамна се со нов партнер, можеби се ставени на тест периодов додека трае пандемијата и домашниот карантин.

Сексот со нов партнер бара одредено ниво на доверба за да можете да биде комфорни притоа и да уживате.

Кратки правила што ќе ви помогнат притоа:

– Претходниот ден вежбајте јога, ќе ви биде одлично загревање.

– Носете долна облека во која се чувствувате удобно.

– Имајте секогаш резервен пар гаќички.

– Не ја заборавајте предиграта.

– Задолжително користете кондоми.

– Може да земете и лубрикант за секој случај.

– Пред тоа правете работи што ве релаксираат.

– Отворено зборувајте со него што сакате, а што не во сексот.

– Не ги споменувајте поранешните партнери.

– На почетокот не се оптоварувајте дали ќе доживеете оргазам.

– … Или дали партнерот ќе доживее оргазам.

11-kratki-pravila-za-seks-so-nov-partner-08.jpg
11-kratki-pravila-za-seks-so-nov-partner-07.jpg
11-kratki-pravila-za-seks-so-nov-partner-06.jpg
11-kratki-pravila-za-seks-so-nov-partner-05.jpg
11-kratki-pravila-za-seks-so-nov-partner-04.jpg
11-kratki-pravila-za-seks-so-nov-partner-03.jpg
11-kratki-pravila-za-seks-so-nov-partner-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *