Секси инфлуенсерки го налутија светот – Заштитните маски ги носат како бикини (фото)

Додека голем дел од инфлуенсерите се трудат да го задржат и подобрат угледот во време на пандемијата со донации и совети, дел од нив немаа најпаметен потег.

seksi-influenserki-go-nalutija-svetot-zastitnite-maski-gi-nosat-kako-bikini-1.jpg

Секси инфлуенсерките кои решија да ги претворат заштитните медицински маски во бикини за позирање дефинитивно ќе се соочат со неуспех.

Додека низ целиот свет се води борба за материјали кои ќе ги заштитат медицинските работници, како и граѓаните низ зафатените земји, некој се решава да го направи ова.

Дали и овојпат на голотијата ќе ѝ се прогледа низ прсти?

seksi-influenserki-go-nalutija-svetot-zastitnite-maski-gi-nosat-kako-bikini-2.jpg
seksi-influenserki-go-nalutija-svetot-zastitnite-maski-gi-nosat-kako-bikini-3.jpg
seksi-influenserki-go-nalutija-svetot-zastitnite-maski-gi-nosat-kako-bikini-4.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *