Мали ситници кои мамат насмевка на лицето на жените и ги усреќуваат

Знаевте ли дека воопшто не е тешко да ја усреќите вашата сакана?

28-ednostavni-nachini-da-izmamite-nasmevka-na-liceto-na-vashata-sakana-01.jpg

Многу мажи се убедени дека е невозможна мисија да ја насмеат и расположат својата партнерка, но ова не е точно.

Воглавно, жените сакаат да им покажете дека сте овде за нив и дека ги цените, и да им обрнете малку внимание.

Сега веќе немате изговори – Наместо да велите дека се комплицирани, обидете се почесто да ги правите овие работи:

1. Испратете ѝ порака за добра ноќ пред да си легнете.

2. Испратете ѝ порака за добро утро откако ќе станете.

3. Почесто кажувајте ѝ дека е убава.

4. Одвреме-навреме изненадете ја со некој мал, евтин подарок.

28-ednostavni-nachini-da-izmamite-nasmevka-na-liceto-na-vashata-sakana-02.jpg

5. Осигурете се дека знае дека ви е страв да не ја изгубите.

6. Однесувајте се добро кон неа – и кога сте сами, и кога сте во друштво.

7. Бидете овде кога сте ѝ потребни.

8. Испратете ѝ порака во текот на денот и кажете ѝ дека ви недостасува.

28-ednostavni-nachini-da-izmamite-nasmevka-na-liceto-na-vashata-sakana-03.jpg

9. Осигурете се дека најважните луѓе во вашиот живот знаат која е таа.

10. Направете ја приоритет, а не опција.

11. Поминете цела вечер само со прегратки.

12. Помогнете ѝ да го облече палтото. Држете ја вратата отворена за неа. Покријте ја ако заспала во дневната.

28-ednostavni-nachini-da-izmamite-nasmevka-na-liceto-na-vashata-sakana-04.јпг.jpg

13. Признајте кога ќе направите грешка и извинете се.

14. Дајте ѝ комплимент за нејзиниот изглед, дури и кога таа смета дека изгледа ужасно.

15. Изненадете ја и тајно испланирајте забавен состанок во кој ќе уживате и двајцата.

16. Почитувајте ја, заедно со сите нејзини интереси, недостатоци, мислења…

28-ednostavni-nachini-da-izmamite-nasmevka-na-liceto-na-vashata-sakana-05.jpg

17. Танцувајте со неа, дури и кога сте сами дома.

18. Изненадете ја со прегратка или бакнеж кога најмалку очекува.

19. Поддржувајте ги нејзините амбиции и засакајте ги нејзините недостатоци.

20. Осигурете се дека таа е свесна дека никогаш нема да ја изневерите.

28-ednostavni-nachini-da-izmamite-nasmevka-na-liceto-na-vashata-sakana-06.jpg

21. Дајте ѝ го вашиот блузон ако ѝ студи.

22. Рачно напишете ѝ слатка порака.

23. Бидете со неа кога е ранлива и не дозволувајте ѝ да се откаже од нејзините соништа.

24. Никогаш не им дозволувајте на другите да имаат негативно влијание врз вашата врска.

28-ednostavni-nachini-da-izmamite-nasmevka-na-liceto-na-vashata-sakana-07.jpg

25. Прегрнете ја кога сте во јавност за да сфати дека сте горди што е покрај вас.

26. Преземете го првиот чекор. Не чекајте таа да биде иницијатор за сè.

27. Слушајте ја внимателно секојпат кога ви зборува.

28. Ветете ѝ дека никогаш нема да ја повредите и исполнете го тоа ветување.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *