Сопругата на Коби Брајант со трогателна објава за 14-тиот роденден на починатата ќерка

„Ни се смешкаш од небото, знаеме“ – сопругата и ќерката на Коби Брајант емотивни за 14-тиот роденден на починатата Џиџи.

soprugata-na-kobi-brajant-so-trogatelna-objava-za-14-tiot-rodenden-na-pochinatata-kjerka-01.jpg

Џиана Брајант почина заедно со својот татко Коби Брајант на само 13-годишна возраст.

soprugata-na-kobi-brajant-so-trogatelna-objava-za-14-tiot-rodenden-na-pochinatata-kjerka-02.jpg

Вчера (01.05) ќе беше нејзиниот 14-ти роденден, а нејзината мајка Ванеса објави фотографија од неа под која напиша колку ѝ недостига.

„Среќен 14-ти роденден на моето девојче Џиана. Мама те сака повеќе од што можев некогаш да ти покажам. Ти си дел од мојата душа засекогаш. Ми недостигаш многу секој ден. Ми недостига твојата насмевка, прегратки и смеа. Ми недостига сѐ во врска со тебе Џиџи. Те сакам толку многу.“

И сестрата на Џиана, Наталија Брајант, напиша емотивна објава за роденденот на Џиана.

„Среќен 14-ти роденден Џиџи. Ми недостига твојата насмевка секој ден, но знам дека постојано ни се смешкаш од небото со тато. Те сакам.“

soprugata-na-kobi-brajant-so-trogatelna-objava-za-14-tiot-rodenden-na-pochinatata-kjerka-10.jpg
soprugata-na-kobi-brajant-so-trogatelna-objava-za-14-tiot-rodenden-na-pochinatata-kjerka-09.jpg
soprugata-na-kobi-brajant-so-trogatelna-objava-za-14-tiot-rodenden-na-pochinatata-kjerka-08.jpg
soprugata-na-kobi-brajant-so-trogatelna-objava-za-14-tiot-rodenden-na-pochinatata-kjerka-07.jpg
soprugata-na-kobi-brajant-so-trogatelna-objava-za-14-tiot-rodenden-na-pochinatata-kjerka-06.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *