Каква е Кајли Џенер без исцртани усни – Познатите дами во секојдневието (фото)

Секогаш кога ги гледаме славните, тие се во нивно најдобро издание. Славните жени, пак, е речиси невозможно да ги замислиме без шминка.

poznati-zheni-koi-ni-pokazhaa-kako-izgledaat-vo-realniot-zhivot-01.jpg

На дел од нив, токму шминката им помогнала да го оформат нивниот препознатлив изглед. На пример, Кајли е позната по исцртани усни, а Лејди Гага по екстравагантната шминка.

Но, и овие жени се само луѓе и без тимот шминкери и стилисти, и тие изгледаат како нас. А, некои од нив без проблем ни покажаа како всушност изгледаат во реалниот живот.

Во продолжение погледнете ги славните жени кои ја слават нивната природна убавина:

Лејди Гага

poznati-zheni-koi-ni-pokazhaa-kako-izgledaat-vo-realniot-zhivot-02.jpg

Пријанка Чопра

poznati-zheni-koi-ni-pokazhaa-kako-izgledaat-vo-realniot-zhivot-03.jpg

Емилија Кларк

poznati-zheni-koi-ni-pokazhaa-kako-izgledaat-vo-realniot-zhivot-04.jpg

Мајли Сајрус

poznati-zheni-koi-ni-pokazhaa-kako-izgledaat-vo-realniot-zhivot-05.jpg

Кети Пери

poznati-zheni-koi-ni-pokazhaa-kako-izgledaat-vo-realniot-zhivot-06.jpg

Гвинет Палтроу

poznati-zheni-koi-ni-pokazhaa-kako-izgledaat-vo-realniot-zhivot-07.jpg

Гал Гадот

poznati-zheni-koi-ni-pokazhaa-kako-izgledaat-vo-realniot-zhivot-08.jpg

Тајра Бенкс

poznati-zheni-koi-ni-pokazhaa-kako-izgledaat-vo-realniot-zhivot-09.jpg

Зое Кравиц

poznati-zheni-koi-ni-pokazhaa-kako-izgledaat-vo-realniot-zhivot-10.jpg

Ники Минаж

poznati-zheni-koi-ni-pokazhaa-kako-izgledaat-vo-realniot-zhivot-11.jpg

Ванеса Хаџенс

poznati-zheni-koi-ni-pokazhaa-kako-izgledaat-vo-realniot-zhivot-12.jpg

Флоренс Пју

poznati-zheni-koi-ni-pokazhaa-kako-izgledaat-vo-realniot-zhivot-13.jpg

Бела Хадид

poznati-zheni-koi-ni-pokazhaa-kako-izgledaat-vo-realniot-zhivot-14.jpg

Кетрин Ленгфорд

Сара Хајленд

poznati-zheni-koi-ni-pokazhaa-kako-izgledaat-vo-realniot-zhivot-16.jpg

Рис Витерспун

poznati-zheni-koi-ni-pokazhaa-kako-izgledaat-vo-realniot-zhivot-17.jpg

Ема Вотсон

poznati-zheni-koi-ni-pokazhaa-kako-izgledaat-vo-realniot-zhivot-18.jpg

Карди Би

poznati-zheni-koi-ni-pokazhaa-kako-izgledaat-vo-realniot-zhivot-19.jpg

Кејт Хадсон

poznati-zheni-koi-ni-pokazhaa-kako-izgledaat-vo-realniot-zhivot-20.jpg

Кајли Џенер

poznati-zheni-koi-ni-pokazhaa-kako-izgledaat-vo-realniot-zhivot-21.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *