„Сите сме во истата каша“ – нежни илустрации за реалноста која ја живееме (фото)

Инстаграм профилот на smartchange.me овојпат ни ја даде инспирацијата за следните 10 илустрации кои прекрасно ја отсликуваат реалноста која ја живееме.

Nezni-ilustracii-za-realnosta-koja-ja-ziveeme-01.jpg

Во нив има од сè по нешто – малку за самодовербата, малку за љубовта, малку за трпението и толеранцијата кон другите луѓе … А ситуацијата кога ја отворате устата и од неа излегува нешто што типично би го рекла вашата мајка? Бесценето.

Погледнете ги нежните илустрации за суровата, но истовремено убава реалност:

Nezni-ilustracii-za-realnosta-koja-ja-ziveeme (1).jpg
Nezni-ilustracii-za-realnosta-koja-ja-ziveeme (2).jpg
Nezni-ilustracii-za-realnosta-koja-ja-ziveeme (3).jpg
Nezni-ilustracii-za-realnosta-koja-ja-ziveeme (4).jpg
Nezni-ilustracii-za-realnosta-koja-ja-ziveeme (5).jpg
Nezni-ilustracii-za-realnosta-koja-ja-ziveeme (6).jpg
Nezni-ilustracii-za-realnosta-koja-ja-ziveeme (7).jpg
Nezni-ilustracii-za-realnosta-koja-ja-ziveeme (8).jpg
Nezni-ilustracii-za-realnosta-koja-ja-ziveeme (9).jpg
Nezni-ilustracii-za-realnosta-koja-ja-ziveeme (10).jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *