Рајска убавина која го поматува погледот – Најдобрите 7 тајни острови во светот (фото)

Идејата за одмор сега ни се чини особено привлечна и речиси недостижна. Но, тоа не може да нè спречи да сонуваме, макар и со отворено очи, и да го планираме следниот одмор од соништата.

Najdobrite-7-tajni-ostrovi-vo-svetot-01.jpg

Овие 7 тајни острови ќе ве натераат да почнете со штедење уште отсега … бидејќи секој од нас треба да биде сведок на ваква убавина, барем еднаш во животот.

Погледнете ги следните тајни отрови кои го заматуваат погледот со неверојатната убавина – каде би отишле прво по пандемијата?

Lizard Island, Австралија

Ærø, Данска

Langkawi, Малезија

Dolphin Island, Фиџи

Fowl Cay, Бахами

Raja Ampat, West Papua, Индонезија

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *