Слаби vs. девојки со облини: Две другарки покажуваат како им стојат исти модни парчиња

Две прекрасни девојки се доказ дека на привлечноста и сексапилот не влијае бројот на килограми што ги покажува вагата.

polnichki-vs-slabi-devojki-dve-drugarki-pokazhuvaat-kako-stojat-isti-modeli-na-razlichen-tip-na-telo-01.jpg

Две прекрасни девојки со различен тип на тело одлучија да прикажат како стојат истите модели на слаба девојка vs. на девојка со облини.

Дениз и Мариа се совршен доказ дека облеката не го прави човекот, туку човекот ја прави облеката.

Ведри и харизматични, тие се доказ дека секоја жена е убава:

polnichki-vs-slabi-devojki-dve-drugarki-pokazhuvaat-kako-stojat-isti-modeli-na-razlichen-tip-na-telo-02.jpg
polnichki-vs-slabi-devojki-dve-drugarki-pokazhuvaat-kako-stojat-isti-modeli-na-razlichen-tip-na-telo-04.jpg
polnichki-vs-slabi-devojki-dve-drugarki-pokazhuvaat-kako-stojat-isti-modeli-na-razlichen-tip-na-telo-05.jpg
polnichki-vs-slabi-devojki-dve-drugarki-pokazhuvaat-kako-stojat-isti-modeli-na-razlichen-tip-na-telo-09.jpg
polnichki-vs-slabi-devojki-dve-drugarki-pokazhuvaat-kako-stojat-isti-modeli-na-razlichen-tip-na-telo-08.jpg
polnichki-vs-slabi-devojki-dve-drugarki-pokazhuvaat-kako-stojat-isti-modeli-na-razlichen-tip-na-telo-07.jpg
polnichki-vs-slabi-devojki-dve-drugarki-pokazhuvaat-kako-stojat-isti-modeli-na-razlichen-tip-na-telo-06.jpg
polnichki-vs-slabi-devojki-dve-drugarki-pokazhuvaat-kako-stojat-isti-modeli-na-razlichen-tip-na-telo-03.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *