19 работи за сексот кои се вистина во порно филмовите, но не и во реалноста (18+)

Митови: Ќе доживеете оргазам најмалку еднаш во текот на чинот, секојпат. Секој, секаде и секогаш е расположен за секс, не постои „не“.

19-raboti-za-seksot-koi-se-vistina-vo-porno-filmovite-no-ne-i-vo-realnosta-18-01.jpg

Многу работи во порно филмовите се далеку од реалната слика за сексот.

Митови од порно филмовите:

– Сите мажи имаат голем пенис.

– Секој, секаде и секогаш е расположен за секс, не постои „не“.

19-raboti-za-seksot-koi-se-vistina-vo-porno-filmovite-no-ne-i-vo-realnosta-18-03.jpg

– Секој сексуален чин има минимум 4 секс пози.

– Сексот трае со часови и двајцата партнери подеднакво уживаат во тоа.

19-raboti-za-seksot-koi-se-vistina-vo-porno-filmovite-no-ne-i-vo-realnosta-18-04.jpg

– Сексуалниот чин секогаш завршува бомбастично.

– Ќе доживеете оргазам најмалку еднаш во текот на чинот, секојпат.

– И мажите и жените секогаш се мазни долу.

19-raboti-za-seksot-koi-se-vistina-vo-porno-filmovite-no-ne-i-vo-realnosta-18-09.png

– Сексот мора да биде брз и силен, инаку не го „правите“ правилно.

19-raboti-za-seksot-koi-se-vistina-vo-porno-filmovite-no-ne-i-vo-realnosta-18-02.jpg

– Сите се доволно флексибилни за да ги стават нозете позади главата и да ја направат секоја секс поза.

– Аналниот секс е лесен, уживаат двајцата подеднакво и потребен е минимален напор.

– Може со секс да им платите на мајсторите за услугите или на доставувачот за пицата.

– Нема потреба да користите кондом, дури и кога личноста ја гледате првпат во животот.

– Жените секогаш стенкаат гласно за време на секс.

19-raboti-za-seksot-koi-se-vistina-vo-porno-filmovite-no-ne-i-vo-realnosta-18-07.jpg

– Мажите никогаш немаат проблем со ерекцијата.

– Кожата на телото на мажите секогаш е мазна како на Ченинг Тејтум.

– Мисионерската не се користи, често има врзување и синџири во сексот.

19-raboti-za-seksot-koi-se-vistina-vo-porno-filmovite-no-ne-i-vo-realnosta-18-08.jpg

– Да се има секс среде ден во канцеларија е сосема нормално.

– Сите сакаат тројки, доминација и игра со улоги.

– Каква коинциденција – секогаш со партнерот сакате да имате секс во исто време.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *