9 шеговити причини зошто Џорџ Клуни никогаш не требаше да се ожени

Со тоа што се ожени стана „лажго“ затоа што во интервјуата изјавуваше дека никогаш нема да се ожени.

9-shegoviti-prichini-zoshto-djordj-kluni-nikogash-ne-trebashe-da-se-ozheni-01.jpg

Џорџ Клуни од никогаш не бил материјал за брак. Стариот заводник и „сребрен лисец“ беше познат срцекршач, сѐ додека не ја сретна Амал Клуни и не се смири покрај неа.

Тие стапија во брак во септември 2014 година.

Парот има близнаци, но кружат гласини дека работите не цветаат во нивниот брак и дека е можен развод. Наводно, причина е времето минато заедно во карантин и нетрпеливоста која се појавила. Сепак, ништо не е официјално потврдено.

Шеговити причини зошто Џорџ Клуни никогаш не требаше да се ожени:

Повеќе нема доволно време за да се забавува со момците, а секогаш се водеше од мотото „другарите пред жените“.

9-shegoviti-prichini-zoshto-djordj-kluni-nikogash-ne-trebashe-da-se-ozheni-02.jpg

Со женењето ги вознемири поранешните девојки, а листата е дооолга.

9-shegoviti-prichini-zoshto-djordj-kluni-nikogash-ne-trebashe-da-se-ozheni-05.jpg

Ја уништи мистеријата околу себе и стана „отворена“ книга.

9-shegoviti-prichini-zoshto-djordj-kluni-nikogash-ne-trebashe-da-se-ozheni-11.jpg

Престана да чува интересни миленици.

9-shegoviti-prichini-zoshto-djordj-kluni-nikogash-ne-trebashe-da-se-ozheni-03.jpg

Со тоа што се ожени стана лажго затоа што во интервјуата изјавуваше дека никогаш нема да се ожени.

9-shegoviti-prichini-zoshto-djordj-kluni-nikogash-ne-trebashe-da-se-ozheni-09.jpg

Кога реши Амал да му биде сопруга, остави милион скршени срца низ светот. Женските фанови се прашуваа: „Зошто Џорџ, зошто?“

9-shegoviti-prichini-zoshto-djordj-kluni-nikogash-ne-trebashe-da-se-ozheni-10.jpg

Вилата во Италија покрај езерото Комо престана да биде центарот на луди забави.

9-shegoviti-prichini-zoshto-djordj-kluni-nikogash-ne-trebashe-da-se-ozheni-04.jpg

Престана да им биде „утеха“ на немажените/нежените луѓе (се шегуваме нормално, ним не им е потребна утеха, тоа е избор).

9-shegoviti-prichini-zoshto-djordj-kluni-nikogash-ne-trebashe-da-se-ozheni-07.jpg

Првиот брак од 1989 не му беше успешен – со првата сопруга Талиа се разведе во 1993 година.

9-shegoviti-prichini-zoshto-djordj-kluni-nikogash-ne-trebashe-da-se-ozheni-06.jpg

Но, шегата на страна, навистина се надеваме дека Џорџ ќе ги среди работите со својата прекрасна сопруга, инспиративната Амал Клуни.

9-shegoviti-prichini-zoshto-djordj-kluni-nikogash-ne-trebashe-da-se-ozheni-08.jpg
9-shegoviti-prichini-zoshto-djordj-kluni-nikogash-ne-trebashe-da-se-ozheni-12.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *