Татјана Стојановска, Надица Георгиева: Познати дами кои се доказ дека убавината е безвременска

Познатите македонски и светски дами, кои стареат грациозно, се доказ дека важи правилото: „Еднаш убава жена, секогаш убава жена“.

tatjana-stojanovska-nadica-georgieva-poznati-dami-koi-se-dokaz-deka-ubavinata-e-bezvremenska-01.jpg

Дел од познатите дами се опседнати со пластични операции и филери, но дел негуваат природен изглед и стареат грациозно.

Токму тие познати дами се вистинските хероини. Мишел Фајфер и Шерон Стоун на пример имаат 62 години и блескаат при секое појавување.

Убави и самоуверени тие се доказ дека убавината не познава за години:

Надица Георгиева

tatjana-stojanovska-nadica-georgieva-poznati-dami-koi-se-dokaz-deka-ubavinata-e-bezvremenska-03.jpg

Татјана Стојановска

tatjana-stojanovska-nadica-georgieva-poznati-dami-koi-se-dokaz-deka-ubavinata-e-bezvremenska-02.jpg

Ирена Спировска

tatjana-stojanovska-nadica-georgieva-poznati-dami-koi-se-dokaz-deka-ubavinata-e-bezvremenska-04.jpg

Светлана Црнокрак

tatjana-stojanovska-nadica-georgieva-poznati-dami-koi-se-dokaz-deka-ubavinata-e-bezvremenska-06.jpg

Блага Петреска

tatjana-stojanovska-nadica-georgieva-poznati-dami-koi-se-dokaz-deka-ubavinata-e-bezvremenska-05.jpg

Моника Белучи

tatjana-stojanovska-nadica-georgieva-poznati-dami-koi-se-dokaz-deka-ubavinata-e-bezvremenska-14.jpg

Џулијен Мур

tatjana-stojanovska-nadica-georgieva-poznati-dami-koi-se-dokaz-deka-ubavinata-e-bezvremenska-13.jpg

Тилда Свинтон

tatjana-stojanovska-nadica-georgieva-poznati-dami-koi-se-dokaz-deka-ubavinata-e-bezvremenska-12.jpg

Мишел Фајфер

tatjana-stojanovska-nadica-georgieva-poznati-dami-koi-se-dokaz-deka-ubavinata-e-bezvremenska-11.jpg

Шерон Стоун

tatjana-stojanovska-nadica-georgieva-poznati-dami-koi-se-dokaz-deka-ubavinata-e-bezvremenska-10.jpg

Глен Клоус

tatjana-stojanovska-nadica-georgieva-poznati-dami-koi-se-dokaz-deka-ubavinata-e-bezvremenska-09.jpg

Дајан Китон

tatjana-stojanovska-nadica-georgieva-poznati-dami-koi-se-dokaz-deka-ubavinata-e-bezvremenska-08.jpg

Џоан Колинс

tatjana-stojanovska-nadica-georgieva-poznati-dami-koi-se-dokaz-deka-ubavinata-e-bezvremenska-07.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *