Видео што го згрози светот: Жена со боксови го удира своето куче

Твитер заедницата се крена во потрага по оваа сурова жена и за среќа таа ќе биде казнета.

video-shto-go-zgrozi-svetot-zhena-so-boksovi-go-udira-svoeto-kuche-01.jpg

Видео како жена со боксерски ракавици удира куче се прошири вирално, а луѓето го кренаа својот глас за заштита на животните.

За среќа се спроведува истрага во Ајдахо за настанот и оваа жена што живее таму ќе биде казнета.

Таа го удира силно кучето додека тоа лае примајќи ги ударите.

„Кој удира куче така? Ова мора да се казни!“, беа дел од коментарите на Твитер.

Овој ужасен настан е потсетник на нехуманоста и нечовечноста на одредени индивидуи. Тоа не смее да се толерира!

Грозоморното видео:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *