Топ 3 грешки што ги прават девојките при избор на фотка за социјалните мрежи

Со толку многу ефекти лицето ви личи како на восочна кукла и може да изгледа дури застрашувачки.

top-3-greshki-shto-gi-pravat-devojkite-pri-izbor-na-fotka-za-socijalnite-mrezhi-01_1.jpg

Многу девојки сакаат на социјалните мрежи да се претстават најдобро што можат, но понекогаш прават грешки при изборот на фотографии од себе.

Кои се топ 3 грешки на девојките при изборот на фотка за на социјалните мрежи?

Агресивно „фотошопирање“

Одлично е што има ефекти за разубавување, дури и апликации кои самите ви нанесуваат шминка, но претераното дотерување на фотографиите дефинитивно е грешка.

Со толку многу ефекти лицето ви личи како на восочна кукла и може да изгледа дури застрашувачки.

Задржете ја природноста.

top-3-greshki-shto-gi-pravat-devojkite-pri-izbor-na-fotka-za-socijalnite-mrezhi-02.jpg

Секси пози

Убаво е да имате талент за позирање пред камера, но премногу сексуалните фотографии не се за на социјалните мрежи.

Заборавете на позирање со премалку облека и задржете ја скромноста, а со тоа и мистеријата околу себе.

top-3-greshki-shto-gi-pravat-devojkite-pri-izbor-na-fotka-za-socijalnite-mrezhi-03.jpg

Пресилна шминка

Во ред е што ги следите новите трендови на шминка, но сето тоа ставено на вашето лице наеднаш може да изгледа непријатно.

Навистина нема потреба и од силен кармин и од силни сенки едновремено.

Изберете смирена шминка и акцентриајте ги вашите најубави црти.

top-3-greshki-shto-gi-pravat-devojkite-pri-izbor-na-fotka-za-socijalnite-mrezhi-04.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *