Ријана – влакна на нозете: Ѕвезди кои немаат комплекси за својот изглед

Сиена Милер ги обожава своите мали гради, а актерот Винс Вон не се срами од деформитетот на неговиот прст.

rijana-vlakna-na-noze-dzvezdi-koi-nemaat-kompleksi-za-svojot-izgled-01.jpg

Некои познати личности тешко се справуваат кога нивните мани ќе дојдат пред очите на јавноста, но други немаат проблем со тоа.

Ѕвезди кои немаат комплекси:

Ријана – влакна на нозете

rijana-vlakna-na-noze-dzvezdi-koi-nemaat-kompleksi-za-svojot-izgled-02.jpg

Харисон Форд – лузна на брадата, резултат на сообраќајна незгода од младоста

rijana-vlakna-na-noze-dzvezdi-koi-nemaat-kompleksi-za-svojot-izgled-03.jpg

Сара Хајланд – стомаче

rijana-vlakna-na-noze-dzvezdi-koi-nemaat-kompleksi-za-svojot-izgled-04.jpg

Бела Торн – акни

rijana-vlakna-na-noze-dzvezdi-koi-nemaat-kompleksi-za-svojot-izgled-05.jpg

Леа Мишел – „несовршен“ нос

rijana-vlakna-na-noze-dzvezdi-koi-nemaat-kompleksi-za-svojot-izgled-06.jpg

Шерил Кoл – кратки нозе

rijana-vlakna-na-noze-dzvezdi-koi-nemaat-kompleksi-za-svojot-izgled-08.jpg

Винс Вон – деформиран прст, резултат на сообраќајна незгода на 17 години

rijana-vlakna-na-noze-dzvezdi-koi-nemaat-kompleksi-za-svojot-izgled-09.jpg

Сиена Милер – мали гради

rijana-vlakna-na-noze-dzvezdi-koi-nemaat-kompleksi-za-svojot-izgled-10.jpg

Ана Пакин – „нехоливудска“ насмевка

rijana-vlakna-na-noze-dzvezdi-koi-nemaat-kompleksi-za-svojot-izgled-07.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *