5 предлози за „Денот на мајката“ – изненадете ја вашата мајка или сопруга

Денес е „Ден на мајките“ или „Mothers Day“ – празник кој започнал да се обележува за прв пат во САД на почетокот на 20 век.

5-predlozi-za-denot-na-majkata-iznenadete-ja-vasata-majka-ili-sopruga-01.jpg

Иако, не е целта љубовта да се покажува само еднаш годишно – денес можете уште на некој начин да покажете колку ви значи вашата мајка или вашата сопруга која е најдобра мајка.

Ова се нашите предлози:

1. Ако сте веќе будни, оставете ја да поспие и однесете и појадок во кревет.

5-predlozi-za-denot-na-majkata-iznenadete-ja-vasata-majka-ili-sopruga-02.jpg

2. Нарачајте и букет со цвеќе.

3. Помогнете со домашните работи: Исчистете ја кујната, спремете ручек за семејството, средете го балконот и подгответе и кафе во кое ќе ужива со задоволство.

4. Подгответе и топла купка во бањата, со чашка вино и релаксирачка музика.

5-predlozi-za-denot-na-majkata-iznenadete-ja-vasata-majka-ili-sopruga-04.jpeg

5. Знаеме дека мајките се постојано во движење и не ги држи место. Ако сакате да ја изненадите со практичен подарок, одберете удобни патики и чанта од Timberland на кои денес имате 10% дополнителен попуст.

5-predlozi-za-denot-na-majkata-iznenadete-ja-vasata-majka-ili-sopruga-05.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *