Дејвид Бекам драстично оќелавен, и покрај гласините за трансплантација на коса (фото)

dejvid-bekam-drastichno-okjelaven-i-pokraj-glasinite-za-transplantacija-na-kosa-foto-001.jpg

Во 2018 година во медиумите кружеа гласини дека Дејвид Бекам, направил трансплантација на коса, но според последните фотографии на 45-годишната ѕвезда тоа изгледа не е така.

Бекам е драстично оќелавен и очигледно токму тоа е и причината што во последно време постојано носи капи.

dejvid-bekam-drastichno-okjelaven-i-pokraj-glasinite-za-transplantacija-na-kosa-foto-03.jpg

Неговата коса и фризурите некогаш му беа препознатлив знак.

dejvid-bekam-drastichno-okjelaven-i-pokraj-glasinite-za-transplantacija-na-kosa-foto-02.jpg

Дејвид Бекам сега:

dejvid-bekam-drastichno-okjelaven-i-pokraj-glasinite-za-transplantacija-na-kosa-foto-05.jpg
dejvid-bekam-drastichno-okjelaven-i-pokraj-glasinite-za-transplantacija-na-kosa-foto-04.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *