Зошто Огњен Амиџиќ го има „најлудиот“ Инстаграм профил?

Секогаш уникатен, свој и со одлична смисла за хумор, српскиот водител во свој стил го води и Инстаграм профилот.

zoshto-ognjen-amidjikj-go-ima-najludiot-instagram-profil-01.jpg

Шармантниот српски водител Огњен Амиџиќ, познат по неговата емисија Ami G Show, која се емитува од 2008 година, има уникатен Инстаграм профил.

Тој за разлика од другите не се слика себеси, туку само своите нозе.

zoshto-ognjen-amidjikj-go-ima-najludiot-instagram-profil-02.jpg

Без разлика дали е бос, во влечки или патики и без разлика каде и да се наоѓа, тој си ги фотографира стапалата постојано.

zoshto-ognjen-amidjikj-go-ima-najludiot-instagram-profil-01_1.jpg

Ова на некој начин му е искажување на бунт кон Инстаграм и сѐ што тој претставува од типот на фалење со тоа каде одиме, што јадеме, што носиме итн.

Како изгледа Инстаграм профилот на Огњен:

View this post on Instagram

Noc u pozorištu

A post shared by Ognjen Amidzic (@ognjenamidzic) on

View this post on Instagram

Priroda se obnavlja

A post shared by Ognjen Amidzic (@ognjenamidzic) on

View this post on Instagram

6.4.2020

A post shared by Ognjen Amidzic (@ognjenamidzic) on

View this post on Instagram

31.3.2020

A post shared by Ognjen Amidzic (@ognjenamidzic) on

View this post on Instagram

Winter vibes

A post shared by Ognjen Amidzic (@ognjenamidzic) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *