6 омилени секс пози на жените (18+)

Жените понекогаш сакаат само да добиваат внимание, без да мора да возвратат, а понекогаш интензивен и страстен секс. Кои пози им се омилени?

6-omileni-seks-pozi-na-zenite-01.jpg

Жените точно знаат што сакаат во креветот, потребно е само да ги прашате.

Од начинот на кој сакаат да бидат допирани до секс позите, тие имаат омилени работи:

Оваа поза ја сакаат затоа што може да добиваат внимание и да уживаат во тоа, без да чувствуваат потреба дека веднаш мора да вратат.

6-omileni-seks-pozi-na-zenite-09.jpg

Во секс позата лажичка тие може да добијат дополнителна стимулација на клиторисот.

6-omileni-seks-pozi-na-zenite-07.jpg

Со стиснати нозе во оваа поза тие уживаат максимално, а партнерот има пристап и до нивниот клиторис.

6-omileni-seks-pozi-na-zenite-03.jpg

Кога се енергични тие ја сакаат интензивната кучешка поза, а за комплетно доживување би било добро да има и огледало пред нив.

6-omileni-seks-pozi-na-zenite-04.jpg

Ова е комфорна поза во која мажот при пенетрацијата ќе допре до некои чудни агли.

6-omileni-seks-pozi-na-zenite-05.jpg

Мисионерската поза со мала измена мажот да е потпрен на колена е добро во случај мажот да има преголем полов орган, па пенетрацијата да биде поумерена.

6-omileni-seks-pozi-na-zenite-06.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *