Милионерот Џанлука Ваки го бакнува трудничкото стомаче на 27 години помладата девојка

Италијанскиот плејбој, кој е познат по својот луксузен животен стил и ексцентричните потези на моменти, вели дека Шерон ги има карактеристиките кои отсекогаш ги посакувал за потенцијалната мајка на неговото дете.

milionerot-djanluka-vaki-go-baknuva-trudnichkoto-stomache-na-27-godini-pomladata-devojka-01.jpg

Италијанскиот милионер, бизнисмен и љубител на танцот Џанлука Ваки неодамна објави дека на 52 години ќе стане татко со својата 25-годишна девојка Шерон Фонсека, а сега објави и фотографија како го бакнува нејзиното мало трудничко стомаче.

milionerot-djanluka-vaki-go-baknuva-trudnichkoto-stomache-na-27-godini-pomladata-devojka-04.jpg
milionerot-djanluka-vaki-go-baknuva-trudnichkoto-stomache-na-27-godini-pomladata-devojka-03.jpg
milionerot-djanluka-vaki-go-baknuva-trudnichkoto-stomache-na-27-godini-pomladata-devojka-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *