Не е Холандија, Македонија е: Полињата со булки во валандовско – рај за очи (фото)

Недогледни полиња со расцутени црвени булки… Македонија дефинитивно располага со природни убавини.

ne-e-holandija-makedonija-e-polinjata-so-bulki-vo-valandovsko-raj-za-ochi-foto-01.jpg

Мај е најубавиот месец во годината, а полињата со расцутени црвени булки низ целата држава се рај за очите.

Фотки од полињата со булки во валандовско:

ne-e-holandija-makedonija-e-polinjata-so-bulki-vo-valandovsko-raj-za-ochi-foto-04.jpg
ne-e-holandija-makedonija-e-polinjata-so-bulki-vo-valandovsko-raj-za-ochi-foto-03.jpg
ne-e-holandija-makedonija-e-polinjata-so-bulki-vo-valandovsko-raj-za-ochi-foto-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *