3 хороскопски знаци кои бараат партнери на високо интелектуално ниво

Кога се работи за знаците во Зодијакот, 3 од нив не можат да го замислат животот со партнер кој е под нивното интелектуално ниво.

3-horoskopski-znaci-koi-baraat-partneri-na-visoko-intelektualno-nivo-001.jpg

Зборуваме за Близнаците, Стрелците и Водолиите, кои спаѓаат во групата на мислители и многу често се во потрага по нови знаења и искуства.

Не се задоволуваат со просечното, сакаат да копаат со сржта на проблемите, па не можат да го замислат животот со личност која не го посакува истото:

Близнаци

Основната карактеристика на Близнаците е нивната духовитост, пропратена со љубопитност. Љубопитноста им е интензивна, па голема е веројатноста да загубат интерес за партнер кој нема подеднакво разработен ум.

Стрелец

Стрелците е тешко да ги заробите, бидејќи сакаат кога нивната интелектуална љубопитност е ставена на тест. Секогаш се фокусирани на нови работи, жедни се за нови искуства, познанства и искушенија. На Стрелците им е потребен ист интензитет и страст кон животот кај партнерот.

Водолија

Водолиите се водачи со револуционeрна визија која им дава енергија за постојано истражување. Полни се со контрадикторност, тврди се како орев, а за да ја отворите лушпата, потребно е високо ниво на интелигенција.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *