61-годишната Мадона објави селфи во долна облека, задникот ѝ изгледа навистина чудно

Во долна облека од црна тантела Мадона даде важно известување до фановите, но сите се фокусираа на изгледот на нејзиниот задник.

61-godishnata-madona-objavi-belfi-vo-dolna-obleka-zadnikot-i-izgleda-navistina-chudno-01.jpg

61-годишната Мадона објави белфи на кое нејзиниот задник изгледа навистина чудно и фановите се потсетија на гласините од 2018 година дека пејачката ставила импланти во задникот.

Инаку, белфи е селфи од задникот со кое девојките се опседнаа уште од летото 2018-та.

Но, пејачката ги објави фотографиите во долна облека за да ги извести фановите дека ќе има регенеративен третман за ‘рскавицата по долги месеци трпење болка поради повреда на коленото.

Сепак, сите беа концентрирани на нејзиниот задник, кој стана поголем во 2018-та:

61-godishnata-madona-objavi-belfi-vo-dolna-obleka-zadnikot-i-izgleda-navistina-chudno-02.jpg
61-godishnata-madona-objavi-belfi-vo-dolna-obleka-zadnikot-i-izgleda-navistina-chudno-04.jpg
61-godishnata-madona-objavi-belfi-vo-dolna-obleka-zadnikot-i-izgleda-navistina-chudno-03.jpg
61-godishnata-madona-objavi-belfi-vo-dolna-obleka-zadnikot-i-izgleda-navistina-chudno-09.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *